enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze functie via onderstaande button en stuur jouw motivatie en CV op.

vragen of meer info?

We vertellen je graag meer! Onze recruiter staat je graag te woord.

Margot Gaasbeek

Corporate Recruiter

Werkvoorbereider

Wil jij werken voor een gezellig en ambitieus bedrijf? Een bedrijf waar écht de mens centraal staat en je alle kansen krijgt om je te ontwikkelen? Dit bedrijf bevindt zich in Middenmeer en is op zoek naar een Werkvoorbereider. We zoeken voor ons team een échte teamspeler die technisch sterk is, organisatorisch vaardig en getalenteerd. Passen deze eigenschappen bij jou? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

De functie:

Als werkvoorbereider bij Tempo Trommels en Rollen bereid je jouw projecten zowel technisch als organisatorisch voor. De afdeling werkvoorbereiding is de spil in het productieproces en weet alle touwtjes goed in handen te houden.

Je maakt planningen en controleert de input van leveranciers, d0e afdeling verkoop, onze productiespecialisten en klanten. Plan-de-Campagne ons ERP-systeem helpt je hierbij.

Daarnaast houd je je onder andere bezig met het aanmaken van artikelen, omzetten van inkoopopdrachten in productieorders en het inregelen van uitbestedingen. Ook het afgeven en bewaken van levertijden behoren tot de werkzaamheden en het calculeren van offerte aanvragen.

Wie zoeken wij?
Ben jij een ervaren werkvoorbereider en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben jij een jonge HBO’er (bijv. technische bedrijfskunde) die het vak wil leren? Dan komen we graag met jou in contact. We zijn in ieder geval op zoek naar iemand die leergierig, analytisch sterk en flexibel is en graag in teamverband werkt. Ook heb je de ambitie en drive om processen steeds beter te laten lopen. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

 • Technische opleiding op HBO/MBO werk- en denkniveau
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Ervaring met Autocad, MS Office en Plan-de-CAMpagne;
 • Kennis van Solidworks is een pré;
 • Ervaring in een productieomgeving bij voorkeur in de metaalverwerking;
 • Onafhankelijk kunnen werken in teamverband, accuraat en gestructureerd, flexibel en stressbestendig;
 • Deadlines behalen is een sterke drijfveer voor jou;
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Middenmeer.

Wij bieden een:

 • Gevarieerde baan bij een groot en stabiel bedrijf met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Tempo Trommels en Rollen is onderdeel van de Metaalunie);
 • Prima salaris op basis van opleiding en ervaring;
 • Doorgroeien is mogelijk en we hebben aandacht voor talent;
 • Goede werksfeer, prettige collega’s en klanten.

Bedrijfsprofiel

TEMPO Trommels & Rollen is dé specialist op het gebied van trommels, rollen en transportbandcomponenten. Sinds 1993 is ons bedrijf met een eigen productie-, verkoop- en magazijnafdeling in staat om op aanvraag in elk gewenst materiaalsoort onderdelen te produceren voor nieuwe en bestaande installaties. Tempo is een dynamische onderneming en streeft voortdurend naar vooruitgang.

Interesse?

Ben jij op zoek naar deze functie en ben je enthousiast. Reageer dan snel! Stuur je sollicitatie naar Margot Gaasbeek (Corporate Recruiter) naar sollicitatie@rttbenelux.nl (Rema Tip Top Holding Benelux B.V. is de moederorganisatie van Tempo Trommels & Rollen) www.werkenbijrematiptop.nl

Heb je vragen? Bel dan gerust met Niels ter Hofstede, Algemeen directeur van Tempo Trommels en Rollen . Niels is mobiel bereikbaar op: 06-83626815