enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze functie via onderstaande button en stuur jouw motivatie en CV op.

vragen of meer info?

We vertellen je graag meer! Onze recruiter staat je graag te woord.

Margot Gaasbeek

Corporate Recruiter

Servicemonteur TSN | Ridderkerk

Als servicemonteur heb je een buitendienstfunctie en ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van werkzaamheden aan transportbanden en componenten op locatie. Dagelijks bezoek je onze klanten om deze de juiste service te verlenen. Je hebt veel vrijheid en je bent het gezicht naar onze klanten. Je bent daarnaast bereid mee te draaien in een 24 uur storingsdienst. Hier verdien je goed bij aangezien je 150 tot 200% krijgt uitbetaald. Wij bedienen onze klanten 24 uur per dag en verlenen zo de perfecte service.

Wat ga je doen?

 • Onderhouden en repareren van transportbanden en componenten op locatie;
 • Optimaal communiceren met collega’s (overleg) en klanten (aan -en afmelden);
 • Naleven van de werkopdracht en bijbehorende voorschriften;
 • Rapporteren van de uitgevoerde werkzaamheden en gemaakte afspraken (werkbon);
 • Je maakt gebruik van de servicebus, gereedschappen en de machines.

Wie zoeken wij?
Een enthousiast persoon die voldoet aan de volgende functie eisen:

 • Minimaal LTS/(V)MBO werk- en denkniveau;
 • In het bezit van een technische (voor)opleiding of je beschikt over ruim technisch inzicht;
 • Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en VCA;
 • Ervaring en affiniteit met de industriebranche en techniek heeft een grote voorkeur;
 • Woonachtig in de regio Ridderkerk;
 • Je bent servicegericht en weet de klanten op de juiste (veilige) manier te bedienen.

Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende baan en opleidingen op maat zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. In de functie krijg je veel zelfstandigheid en ben jij hét gezicht naar onze klanten. Je moet willen werken in de ‘zware industrie’ en bereid zijn hard te willen werken. Hier wordt je goed voor beloond middels een vast en variabel salaris. Verder werk je met leuke collega’s, klanten en leveranciers in een informele omgeving. TSN is een stabiel bedrijf en geen dag zal hetzelfde voor je zijn. Verder bieden wij naast een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onkostenregelingen, een premievrije pensioenregeling en ATV dagen.

Bedrijfsprofiel

Transportbanden Service Nederland (TSN) is de grootste totaalleverancier van rubber en kunststof transportbanden, componenten en ondersteunende 24-uur service in Nederland. TSN beschikt over eigen productievestigingen en een landelijk netwerk van servicepunten.

Tot de klanten van TSN behoren alle industrietakken waar transportbanden deel uitmaken van het productieproces, zoals recycling, kolencentrales en op- en overslagbedrijven. (Vanuit Amsterdam, Arnhem, Assen, Breda en Ridderkerk) de verschillende vestigingen in Nederland- bedient TSN de markt met rubber transportbanden en een uitgebreid assortiment aan industriële kunststoffen.

Interesse?

Ben jij op zoek naar deze uitdagende baan en ben je enthousiast? Reageer dan snel! Stuur je sollicitatie naar Margot Gaasbeek (Corporate Recruiter) naar sollicitatie@rttbenelux.nl (Rema Tip Top Holding Benelux B.V. is de moederorganisatie van TSN) of check de site www.werkenbijrematiptop.nl