enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze functie via onderstaande button en stuur jouw motivatie en CV op.

vragen of meer info?

We vertellen je graag meer! Onze recruiter staat je graag te woord.

Margot Gaasbeek

Corporate Recruiter

Servicemonteur | Landelijk

Ben jij een technische topper? Wij zijn op zoek naar een technische duizendpoot met bij voorkeur ervaring in de auto- of truckwereld. Wij hebben een zeer uitgebreid productenprogramma. In onze producten zitten alle soorten techniek verwerkt, van hydrauliek tot pneumatiek, van hardware tot software en van elektronisch tot draadloos.

Onze klanten bestaan met name uit merkdealers en universele garages in de truck- en personenwagenbranche, maar we hebben ook een uitgebreid assortiment voor GWW en landbouw. Aansprekende klanten zijn o.a. Scania, MAN, RDW, VDL, Pon, BMW, Porsche en Mercedes.

Wie ben jij?

  • Jij hebt affiniteit met techniek;
  • Bij voorkeur een opleiding (afgerond) in de richting van techniek;
  • Brede technische kennis van mechanica, elektrotechniek, bij voorkeur ook pc affiniteit
  • Je bent bereidt om continue te leren en te ontwikkelen in het vakgebied;
  • Je neemt je verantwoordelijk en kan MahaExplora uitstekend vertegenwoordigen bij de klant.

Wat bieden wij?

  • Een gevarieerde baan bij een stabiel bedrijf;
  • Een eigen servicebus, telefoon en laptop, een goede werksfeer, prettige collega’s en klanten;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, onkostenvergoeding;
  • MahaExplora heeft een uitstekende reputatie op het gebied van service, de nieuwe medewerker dient dan ook een klantgerichte, dienstbare instelling te hebben om de service te bieden die onze afnemers van ons gewend zijn.

MahaExplora

Wij zijn een bedrijf met een familiecultuur met ongeveer 35 medewerkers. Wij leveren, installeren en onderhouden werkplaatsapparatuur voor zowel truckbedrijven als autobedrijven. We hebben een informele organisatie die een persoonlijke benadering van haar klanten hoog in het vaandel heeft staan. Kijk ook gerust eens rond op onze website!

MahaExplora kent goede arbeidsvoorwaarden zoals een goed (marktconform) salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Hier kun je denken aan een bonus bij een goed bedrijfsresultaat. Ook kennen we een fiets- en/of fitnessplan (bij een vast dienstverband) welke fiscaal aantrekkelijk kan zijn.

Interesse?

Ben jij op zoek naar deze functie en ben je enthousiast? Reageer dan snel! Stuur je sollicitatie naar Margot Gaasbeek (Corporate Recruiter) naar sollicitatie@rttbenelux.nl (Rema Tip Top Holding Benelux B.V. is de moederorganisatie van MahaExplora) www.werkenbijrematiptop.nl

Voor inhoudelijk vragen kun je contact opnemen met de heer Geerik Verhoef (MahaExplora) op telefoonnummer: 06-28906354.