enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze functie via onderstaande button en stuur jouw motivatie en CV op.

vragen of meer info?

We vertellen je graag meer! Onze recruiter staat je graag te woord.

Margot Gaasbeek

Corporate Recruiter

Servicemonteur Arnhem

Sleutel jij net zo lang ergens aan tot je de oplossing hebt gevonden? Spring jij op elk moment in je eigen bus om zo snel mogelijk bij een klant te zijn? En vind je het geen punt als dat af en toe om 07.00 of 23.00 uur is? Dan ben jij onze nieuwe servicemonteur. Want bij ons krijg je een royale vergoeding van 150 tot 200% voor het vroeg of laat wegrijden. Je krijgt een servicebus inclusief gereedschap. En de ruimte om te sleutelen. Nieuwsgierig? Lees hieronder meer over het werk als servicemonteur bij TSN.

Of het nu een recyclingfabriek, kolencentrale of een op- en overslagbedrijf is: vakkundig stuur jij je bus ernaartoe. Alle industriesoorten die te maken krijgen met transportbanden, horen namelijk bij onze (en dus bij joúw) klanten. Voor reparaties en onderhoudsbeurten draai jij je hand niet om.

Kleine moeite, groot gebaar: ook voor componenten. Op de locatie van de klant weet jij het probleem te vinden én op te lossen. Het aan- en afmelden van klussen en overleggen met klanten en collega’s is voor jou vanzelfsprekend. En het zit ‘m eigenlijk al een beetje in de naam: na afloop heb jij bij elke klant de perfecte service verricht.

Technisch gezien zit het bij jou wel goed:

  • Je bent handig met gereedschap en machines.
  • Je hebt een goed technisch inzicht en/of een technische (vooropleiding).
  • Je hebt minimaal een LTS/(V)MBO-diploma.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
  • Je biedt de klanten de beste (veilige) service.
  • Je woont in de buurt van Amsterdam.
  • Je hebt rijbewijs B (en VCA).

Wij bieden jou een baan vol uitdaging en afwisseling.
De ene dag rijd je langs leveranciers in bijvoorbeeld de afvalindustrie. De andere dag overleg je met een collega over de oplossing voor versleten rubberen banden. Af en toe draai je mee in een 24-uurs dienst, zodat wij onze klanten echt 24 uur service kunnen verlenen. En ben jij na een tijdje toe aan nieuwe uitdagingen in je carrière? Bij ons krijg je de kans om onder begeleiding door te groeien binnen de verschillende afdelingen van ons bedrijf.

Jij bent een harde werker.
En daar zetten wij een goede beloning tegenover. Want hard werken loont. Naast het salaris dat we met je afspreken, bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een premievrije pensioenregeling, ATV-dagen, een fietsplan en andere aantrekkelijke extraatjes. We leggen je er graag meer over uit.

Wij hebben je nodig!

Solliciteer daarom gelijk. Neem contact op met onze Corporate Recruiter Margot Gaasbeek. Je bereikt haar via sollicitatie@rttbenelux.nl of 026 750 4043. Ben jij de servicemonteur die we zoeken? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over het werken bij Rema Tip Top Benelux B.V.? Neem dan een kijkje op onze website: www.werkenbijrematiptop.nl