enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze functie via onderstaande button en stuur jouw motivatie en CV op.

vragen of meer info?

We vertellen je graag meer! Onze recruiter staat je graag te woord.

Margot Gaasbeek

Corporate Recruiter

Service- installatiemonteur

Gezocht: monteur voor service aan pand en klant!

Sleutel jij net zo lang ergens aan tot je de oplossing hebt gevonden? Help jij de klant door niet alleen de apparaten, maar ook het contact te onderhouden? En maakt het jou niet uit of je nu een oliepomp gaat fixen of een complete installatie maakt? Dan ben jij onze nieuwe service-installatiemonteur. Want bij ons krijg je de ruimte om te sleutelen. De vrijheid om samen te werken met klanten en collega’s. Én de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Nieuwsgierig? Lees hieronder meer over het werk als service-installatiemonteur bij Brekupa Technics B.V.

Jij bent het radertje tussen de klant en het bedrijf.

Daarom weet jij precies hoe je het contact met de klant goed houdt. En hoe wij kwaliteit, kennis, service én support leveren. Bovendien schakel je snel met de collega’s van de afdeling service/installatie, zodat jij onze producten technisch goed installeert en repareert. Na het werk kun je precies doorgeven welk werk je gedaan hebt en welke afspraken er gemaakt zijn. Ook jouw commerciële inzicht helpt de klant én het bedrijf: je adviseert de klant en ziet wat Brekupa de klant nog meer kan bieden.

Technisch gezien zit het bij jou wel goed:

  • Je bent handig met gereedschap en machines.
  • Je hebt ervaring in de automotive/installatie-branche.
  • Je hebt een technische vooropleiding gedaan, het liefst op LBO/MBO-niveau.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
  • Je biedt de klanten de beste (veilige) service.
  • Je woont in de buurt van De Meern/Utrecht.
  • Je hebt rijbewijs B.

Bij ons kun je je technische hart kwijt.

Wij bieden jou een baan in een gezellig, klein team waarin je elke dag weer leert. Je krijgt vrijheid en afwisseling doordat je dagen er altijd anders uitzien. De ene dag rijd je langs een werkplaats voor personenwagens en trucks. De andere dag sta je bij de klant in de garage om de hoek. En ben jij na een tijdje toe aan nieuwe uitdagingen in je carrière? Bij ons krijg je de kans om onder begeleiding door te groeien. Want wij investeren graag in jouw ontwikkeling.

Jij bent een zelfstandige, flexibele en handige werker.

En daar zetten wij een goede beloning tegenover. Want hard werken loont. Naast het salaris dat we met je afspreken, bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een daggeldvergoeding (koffie of lunch onderweg), een goede pensioenregeling en andere aantrekkelijke extraatjes. We leggen je graag meer uit over de functie: de deuren van onze werkplaats staan al voor je open. Ook als je nog werkt als leerling service-installateur. Of als je gewoon heel handig bent.

Wij hebben je nodig!

Solliciteer daarom gelijk. Neem contact op met onze Corporate Recruiter Margot Gaasbeek. Je bereikt haar via sollicitatie@rttbenelux.nl of 026 750 4043. Ben jij de service-installatiemonteur die we zoeken? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over het werken bij Rema Tip Top? Neem dan een kijkje op onze website: www.werkenbijrematiptop.nl