REMA TIP TOP TSN

ONE BRAND – ONE SOURCE – ONE SYSTEM

REMA TIP TOP is een wereldwijd opererende leverancier van producten op het gebied van transportbanden, onderhoudstechnieken en reparaties zowel in de industriële als automotive branche. REMA TIP TOP heeft ruim 8.000 medewerkers en telt meer dan 180 dochterondernemingen over de hele wereld die staan voor kwaliteit, service en innovatieve oplossingen in de industriële – en automotive sectoren en daar is REMA TIP TOP TSN een wezenlijk onderdeel van.

REMA TIP TOP TSN 24/7 service en producten verlengt de levensduur van de installatie en reduceert downtime. Vakkundigheid van de operationele service, paraatheid en product optimalisatie, verhogen productiecapaciteit. De productie en verwerking van grondstoffen zorgen voor slijtage aan onbeschermde delen van de installatie. REMA TIP TOP TSN beschermingsmaterialen, gecombineerd met de knowhow van het bedrijf, zorgen dat de installatie goed blijven functioneren, waardevol blijven en hun levensverwachting wordt verhoogd. REMA TIP TOP TSN maakt gebruik van de unieke en veelzijdige eigenschappen van materialen zoals: rubber, polyurethaan, polytetrafluorethyleen, polyethyleen, aluminium oxide, keramiek en polyurea. Bovendien bieden wij hechtings- en verbindingssystemen, alsmede een compleet programma van professionele gereedschappen voor alle processen. De service van REMA TIP TOP TSN is in staat de uitvoering, verbindingen en reparaties snel en eenvoudig uit te voeren.

HOGERE ECONOMISCHE EFFICIËNTIE

REMA TIP TOP TSN producten en technologieën verzekeren u van een soepel productieproces en een verbeterde efficiëntie van uw transportbanden. Door service van ervaren specialisten te verlenen op individueel niveau, en de daarbij behorende specifieke producten, wordt er altijd een gepaste oplossing geboden. Dit maakt REMA TIP TOP TSN een betrouwbare partner betreffende al uw vragen en wensen over transportbanden. Of het nu gaat om zeer slijtvaste rubberen composietmaterialen, lawaai-verminderende bekledingen, industriële slangen of onderdelen van speciaal rubber zijn, gemaakt door REMA TIP TOP TSN betekent kwaliteit en capaciteit op het gebied van bulk- en materiaalhandling

24/7 SERVICE

Wereldwijd is ons verkoop- en servicenetwerk aanwezig in meer dan 170 landen. Vanuit deze landen is ons serviceteam 24 uur per dag beschikbaar voor onze kernmarkt om noodgevallen snel en effectief op te lossen.

Het verkoop- en servicenetwerk van REMA TIP TOP TSN zorgt ervoor dat overal een afgestemde oplossing voor geboden wordt. Vanaf het eerste projectplan tot de onderhoudswerkzaamheden kunt u vertrouwen op de kennis en ervaring van onze REMA TIP TOP TSN specialisten over de hele wereld.

Voor gedetailleerde productinformatie, kijk op onze website naar de product catalogus of
neem contact op met uw lokale REMA TIP TOP TSN vestiging in Nederland.

REMA TIP TOP TSN Amsterdam
Tel. 020 – 611 44 77 – www.rematiptop-tsn.nl

REMA TIP TOP TSN Arnhem
Tel. 026 – 750 83 20 – www.rematiptop-tsn.nl

REMA TIP TOP TSN Assen
Tel. 0592 – 37 37 88 – www.rematiptop-tsn.nl

REMA TIP TOP TSN Breda
Tel. 076 – 514 32 16 – www.rematiptop-tsn.nl

REMA TIP TOP TSN Ridderkerk
Tel. 0180 – 75 11 88 – www.rematiptop-tsn.nl

CONTACTGEGEVENS
REMA TIP TOP TSN
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem
T +31 (0)26-7508320
E arnhem@rema-tiptop.nl
W www.rematiptop-tsn.nl

Meer bedrijven