enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze functie via onderstaande button en stuur jouw motivatie en CV op.

vragen of meer info?

We vertellen je graag meer! Onze recruiter staat je graag te woord.

Margot Gaasbeek

Corporate Recruiter

Ben jij onze nieuwe Topper? Wij zoeken monteurs!

Explora is marktleider op het gebied van werkplaatsinrichting voor automonteurs. Wij werken als leverancier van A-merken voor verschillende grote autobedrijven in heel Nederland. Wij leveren de juiste equipment en verrichten service en onderhoud. Werken bij Explora Werkplaatsinrichting is werken voor een prachtig bedrijf dat jij vertegenwoordigt als technisch ambassadeur.

Gezocht: storingsmonteur buitendienst die de (hef)brug slaat tussen klant en onze backoffice!

  • Ben jij een echte techneut maar beleef je net zoveel plezier aan de omgang met onze klant en ben je graag zelfstandig op klantlocatie aan de slag?
  • Sleutel jij net zo lang ergens aan tot je de oplossing hebt gevonden?
  • Spring jij graag in je servicewagen om zo snel mogelijk bij een klant te zijn? En maakt het jou niet uit of het om een hefbrug, remmenbank, uitlijncomputer of bijvoorbeeld airco serviceapparaat gaat?

Dan ben jij onze nieuwe storingsmonteur. Want bij ons krijg je de ruimte om te sleutelen. Een vaste servicewagen inclusief gereedschap en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Nieuwsgierig? Lees hieronder meer over het werk als storingsmonteur bij Explora Werkplaatsinrichting.

Jij beheert én bestuurt je eigen servicewagen.
Van het oplossen van storingen tot het onderhouden van apparatuur in werkplaatsen waarvoor wij de inrichting verzorgen: Dat doe je in de regio waar je zelf woont. Op de locatie van de klant weet jij het probleem te vinden én op te lossen. De voorraad in jouw bus is altijd up to date, zodat je elke brug, balanceermachine of uitlijncomputer kunt repareren.

Jij bent de schakel tussen de klant en ons bedrijf.
Daarom weet jij precies hoe je het contact met de klant goed houdt. Schakel je waar nodig met je collega’s van de technical support afdeling of werkvoorbereiding, zodat jij volgens plan met alle materialen aan de slag kan. Na het werk geef je precies door wat je gedaan hebt en welke afspraken er gemaakt zijn. Ook jouw commerciële inzicht helpt de klant én het bedrijf: je adviseert de klant en ziet wat Explora de klant nog meer kan bieden en bent hierover in contact met onze verkoper.

Technisch gezien zit het bij jou wel goed:

– Je hebt ervaring in de technische wereld en hebt een technische kennis op MBO of HBO niveau;

– Je hebt een goed technisch inzicht en doorziet snel hoe machines functioneren.

– Je bent graag bezig in de breedte van de techniek van mechanisch tot PC sturing;

– Waar nodig repareer/instrueer je ook graag de gebruiker want daar ligt een storing soms ook aan;

– Je weet je weg te vinden in de systemen op je tablet/telefoon;

– Je spreekt en schrijft goed Nederlands of Engels;

– Je biedt de klanten de beste (veilige) service;

– Je hebt rijbewijs B.

Wij bieden jou een baan volzelfstandigheid uitdaging en afwisseling.
En ben jij na een tijdje toe aan nieuwe uitdagingen in je carrière? Bij ons krijg je de kans om onder begeleiding door te groeien binnen de verschillende afdelingen van ons bedrijf. Want wij investeren graag in jouw ontwikkeling.

Jij bent een harde werker.
En daar zetten wij een goede beloning tegenover. Want hard werken loont. Naast het salaris dat we met je afspreken, bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een daggeldvergoeding, een fietsplan en andere aantrekkelijke extraatjes. We leggen je graag meer uit over de functie. Ook als je al werkt als automonteur, mechanisch/hydraulisch/elektronisch specialist. Of als je gewoon heel handig bent komen we graag in contact met je.

Interesse?

Ben jij de storingsmonteur die wij zoeken en wil je werken voor de A-Merken in Nederland? Neem dan contact met ons op. Stuur je CV en korte motivatie naar sollicitatie@rttbenelux.nl t.a.v. Margot Gaasbeek (Corporate Recruiter).