enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze functie via onderstaande button en stuur jouw motivatie en CV op.

vragen of meer info?

We vertellen je graag meer! Onze recruiter staat je graag te woord.

Margot Gaasbeek

Corporate Recruiter

Productmanager Automotive

Wil jij werken bij een technische Benelux-organisatie waarbij je dagelijks werkt aan productontwikkeling? Ben jij strategisch, commercieel en doelgericht ingesteld? Heb jij oog voor detail?

Dan is een carrière als productmanager bij Rema Tip Top voor jou weggelegd. Als productmanager bij Rema Tip Top houd jij je voornamelijk bezig met de productontwikkeling voor de banden en wielen branche.

Rema Tip Top zet zich als producent van hoogwaardige bandenreparatiemateriaal én leverancier van bandenservicemateriaal, dagelijks in voor het veilig en kwalitatief repareren en monteren van banden. Rema Tip Top is dé specialist van bandenservicemateriaal in de Benelux. Neem een kijkje op onze site voor meer informatie www.rematiptop.nl

Wat ga je doen?

Als productmanager bij Rema Tip Top vervul jij een centrale rol binnen de organisatie, waarbij je constant bezig bent met het optimaliseren en vernieuwen van het assortiment. Hierbij volg je trends in de markt nauwkeurig en zorg je dat er een goede match is tussen de vraag van de klant en het productassortiment. Als productmanager heb je een grote impact op de (financiële) bedrijfsresultaten.

Je komt te werken bij ons op kantoor in Arnhem in een jong team met een informele werksfeer. Daarnaast heerst er een hands-on cultuur waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je werkt nauw samen met onze inkoop-, verkoop- en marketingafdeling.

Wie ben jij?

  • Je hebt kennis of affiniteit met de Automotive branche;
  • Je hebt een HBO werk- en denk niveau en bij voorkeur 1 – 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent pro actief, doelgericht en je weet goed om te gaan met de verschillende stakeholders;
  • Daarnaast ben je commercieel ingesteld en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent 32 tot 38 uur beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Arnhem.

Wat bieden wij?

Bij Rema Tip Top bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van ambities en persoonlijke voorkeur bieden wij verschillende opleidingsmogelijkheden. Je hebt recht op atv-dagen (bij een fulltime dienstverband), 25 vakantiedagen en je kan gebruik maken van Fisc Free (het aankopen van producten met belastingvoordeel). Daarnaast bieden wij een informele en leuke werksfeer met een goed klimaat voor persoonlijke ontwikkeling. Ook behoort thuiswerken tot de mogelijkheid en bouw je bij ons een goed pensioen op.

Interesse?

Herken jij je in dit profiel en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur jouw CV en motivatie naar onze Corporate Recruiter Margot Gaasbeek via sollicitatie@rttbenelux.nl of kijk op www.werkenbijrematiptop.nl