enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze functie via onderstaande button en stuur jouw motivatie en CV op.

vragen of meer info?

We vertellen je graag meer! Onze recruiter staat je graag te woord.

Margot Gaasbeek

Corporate Recruiter

Vacature: Productmanager Simson (Fiets)

Wil jij werken bij een Benelux-organisatie waarbij je dagelijks werkt aan productontwikkeling voor het iconische merk Simson? Ben jij strategisch, commercieel en doelgericht ingesteld? Heb jij oog voor detail? Dan is een carrière als productmanager bij Simson voor jou weggelegd. Als productmanager bij Simson houd jij je voornamelijk bezig met fiets gerelateerde productontwikkeling.

Als leverancier van fietsonderdelen en -accessoires zet Simson zich dagelijks in voor een betere fiets ervaring van de woon- en werkfietser in Nederland. Dit doen wij door het bieden van hoogwaardige en praktische fietsonderdelen en -accessoires aan onze klanten. Kijk voor meer informatie op onze website www.simson.eu

Wat ga je doen?

Als productmanager bij Simson vervul jij een centrale rol binnen de organisatie waarbij je constant bezig bent met het optimaliseren en vernieuwen van het assortiment. Hierbij volg je trends in de markt nauwkeurig en zorg je dat er een goede match is tussen de vraag van de klant en het productassortiment. Als productmanager heb je een grote impact op de (financiële) bedrijfsresultaten. Daarnaast werk je actief mee aan de algemene ontwikkeling van ons merk Simson.

Je komt te werken bij ons op kantoor in Arnhem in een jonge en informele werksfeer. Er heerst een hands-on cultuur waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat en je werkt nauw samen met onze inkoop, verkoop en marketingafdeling. Ook heb je veel contact met onze (internationale) leveranciers wat betekent dat je deze relaties actief onderhoud door bijvoorbeeld het bezoeken van (internationale) beurzen of andere afspraken.

Wie ben jij?

  • Je hebt een sterke affiniteit met de fietsbranche;
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur breng je 1 – 3 jaar werkervaring mee in een soortgelijke functie;
  • Je bent proactief, doelgericht en je weet goed om te gaan met de verschillende stakeholders;
  • Daarnaast ben je commercieel ingesteld en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent 32 tot 38 uur per week beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Arnhem.

Wat bieden wij?

Bij Simson bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van ambities en persoonlijke voorkeur bieden wij verschillende opleidingsmogelijkheden. Je hebt recht op atv-dagen (bij een fulltime dienstverband), 25 vakantiedagen en je kan gebruikmaken van Fisc Free (het aankopen van producten met belastingvoordeel). Ook behoort thuiswerken tot de mogelijkheid en bouw je bij ons een goed pensioen op.

Interesse?

Herken jij je in dit profiel en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur jouw CV en motivatie naar onze Corporate Recruiter Margot Gaasbeek via sollicitatie@rttbenelux.nl of kijk op www.werkenbijrematiptop.nl