enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze functie via onderstaande button en stuur jouw motivatie en CV op.

vragen of meer info?

We vertellen je graag meer! Onze recruiter staat je graag te woord.

Margot Gaasbeek

Corporate Recruiter

Servicemonteur Hefbruggen

Ben jij een technische topper die ons team van technisch specialisten komt versterken? Wij zijn op zoek naar een servicemonteur divisie hefbruggen voor onderhoud, keuring en storing/reparatie. Onze klanten bestaan met name uit merkdealers en universele garages in de truck- en personenwagenbranche, maar we hebben ook een uitgebreid assortiment voor GWW en landbouw. Aansprekende klanten zijn o.a. Mercedes, DAF, Scania, MAN, IVECO, Mercedes, RDW, Kubota, BMW, Porsche.

Wat heb jij in huis?

•Affiniteit met techniek;

•Technisch inzicht en oplossend vermogen;

•Technische kennis van hydrauliek, elektrotechniek en mechanica;

•Bereidheid om te leren en te ontwikkelen in het vakgebied;

•Rijbewijs B.

Wat bieden wij?

•Een gevarieerde baan bij een stabiel bedrijf;

•Een eigen servicebus met hoogwaardig gereedschap en onderdelen, telefoon en laptop, een goede werksfeer, prettige collega’s en klanten;

•MahaExplora kent goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, een pensioenregeling, onkostenvergoeding, een collectieve bonus bij een goed bedrijfsresultaat. Ook kennen we een fiets- en/of fitnessplan welke fiscaal aantrekkelijk kan zijn.

En nog veel meer:

Bij ons krijg je de kans om onder begeleiding door te groeien binnen de functie en de verschillende afdelingen van ons bedrijf. Want wij investeren graag in jouw ontwikkeling.

MahaExplora

MahaExplora kenmerkt zich door de familiecultuur met ongeveer 40 medewerkers. We hebben een informele organisatie die een persoonlijke benadering van haar werknemers en klanten hoog in het vaandel heeft staan. Kijk ook gerust eens rond op onze website www.MahaExplora.nl

Interesse?

Ben jij enthousiast geraakt van deze functie? Reageer dan snel! Stuur je gegevens en-/of CV naar Margot Gaasbeek (Corporate Recruiter ) sollicitatie@rttbenelux.nl of neem contact op met Geerik Verhoef (MahaExplora) op telefoonnummer: 06-28906354.